Blackstar HT SOLOIST 60 60w lampaško gitarsko pojačalo

Ne interesuju me zamene. U odličnom stanju. Uz pojačalo se dobija footswitch.

Blackstar HT Soloist HT-60S je idealno, kompaktno, lampaško pojačalo za svirače koji žele snagu na većim binama ali u 1x12 comboformatu. Poseduje 2 kanala i 4 moda koji su pojačani dodatnim solo boost-om. Solo boost će dodati do 10dB pojačanja i može se koristiti kao dodatak uz Body prekidač za podebljane solo deonice.

Clean kanal ima 2 moda, 'boutique' i 'modern' i njegova zasebna Tone kontrola obezbeđuje širok spektar clean tonova. Voice prekidač menja voicing i gain strukturu pretpojačala, i snagu izlaznog pojačala, tako da imate pevajuću A klasu u 'boutique' modu i veoma čiste i britke tonove AB klase pri 'modern' podešenju.

Overdrive kanal na Blackstar gitarskom pojačalu poseduje svoju zasebnu EQ sekciju i Voice prekidač koji omogućava da bude promenjen karakter tona, pružajući široku lepezu "prljavih" tonova. Ovaj kanal karakteriše visok nivo gain-a, ali odsustvo čuvenog zujanja u visokom spektru često vezano za ovakav dizajn. To je rezultat jedinstvene tehnike uposlenja pretpojačala i izlazne snage koja "čisti" overdrive prelepo kada se smanji volume na instrumentu. Čak i kod najekstremnijih podešenja, overdrive kanal zadržava prirodan zvuk.

ISF kontrola omogućava prelazak iz US-odziva pojačala na UK-odziv dajući Blackstar Venue pojačalu beskonačan broj tonalnih opcija između dva ekstrema ranije nemogućih u jednom pojačalu.

The Blackstar HT Soloist 60 lampaško pojačalo takođe poseduje digitalni reverb kompletno prirodnog zvuka koji je muzikalan. Dark/Bright prekidač omogućava da se promeni globalna karakteristika reverba da odgovara različitim ukusima i stilovima sviranja.

Cena: 480 €

063/226.884 - više informacija od 10 do 18č.

Tehnički detalji:

Kod za naručivanje: 43V37
Garancija: 7 dana
KupujemProdajem: KP oglas link
063/226.884
Pozivi svakim danom od 10 do 18č.
Slanje putem PostExpress-a.
Lokacija: Voždovac, Medaković III, blizu auto-puta.