Fender Custom Shop 69. set magneta

Ne interesuju me zamene.

U cenu su uračuna sva tri magneta, pickguard, switch i potovi. Cena samo za magnete je 20 eura manja. Ostalo ne prodajem posebno.

Magnete sam skinuo sa Ilijanijevog S9 Stratokastera na kome su originalno bili ugrađeni. Ilijani t.j Ilija je naš najbolji graditelj gitara.

U odnosu na originalno pakovanje, gde na magnetima postoji Fender Custom Shop stiker, ovde su stikeri skinuti. Zašto je to urađeno, pojma nemam osim što je primetno da su valjčići za treću i četvrtu žicu spušteni t.j. štelovani, a to nije moguće bez uklanjanja stikera. Valjčići se lako mogu vratiti u prvobitni položaj t.j. podesiti na poziciju zvuka koja vašem uvetu najbolje odgovara.

Omaža magneta na mom unimeru je 5.35-5.4 koms. Fabrička deklaracija ovih magneta je 5.8koms. Ukoliko znate kako funkcionišu unimeri i zašto postoji odstupanje, onda ne moram da objašnjavam. Ukoliko ne znate, nema svrhe da objašnjavam i ubeđujem vas da je to to.

Obratite pažnju da ovo nisu magneti koji urlaju. Ovo su magneti koji daju veran, Fenderov zvuk ali uz adekvatno podešavanje jačine pojačala i setovanje visine magneta. Čak i sam setup akcije gitare utiče pa veoma niska akcija ume da ubije lepotu zvuka ovih magneta čineći da vam gitara zvuči kao prangija.

Cena: Magneti više nije u ponudi!

Tehnički detalji:

Kod za naručivanje: 0T046
Garancija: 7 dana
Na stanju: Magneti više nije u ponudi!